Offerte aanvragen +32 (0)3 326 49 53 Solliciteren
Offerte aanvragen

Specialisten

Home » Specialisten

Gecertificeerd als brandwacht en veiligheidswacht

Preventieadviseur Niv. I-II en III

Verhuur Veiligheidsmateriaal & Safety Shops

Specialisten Brand -en veilgheidswacht

Eén veilgheidsmedewerker inschakelen, twee kwalificaties krijgen. Ons ervaren safety-personeel is gecertificeerd als brandwacht en veilgheidswacht. Dit maakt de planning een stuk eenvoudiger en uw equipe flexibeler.

Veiligheidstoezichthouder

Area control en algemeen veiligheidstoezicht kan bijdragen tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. De ervaring van onze veiligheidstoezichthouders maakt het verschil op de werkvloer.

Safety Shop Medewerker

In een Safety Shop worden specifieke veiligheidsmaterialen ter beschikking gesteld aan de uitvoerders van de turnaround werken.

Zij voorzien de beschikbare materialen van basisonderhoud zoals reiniging, opladen van batterijen, controle op beschadiging, vullen van ademluchtflessen.

Onze medewerkers hebben kennis van de beschikbare materialen in de shop en zijn bedreven in het S-SOS shopbeheersysteem voor uitgave, inname, inventaris en rapportages.

Gasanalisten

Zij zijn verantwoordelijk voor het interpreteren van de meetresultaten in samenspraak met productieoperatoren en de veiligheidscoördinator van de zone.

Hierbij wordt de gasanalist ingelicht over de mogelijke producten die procesmatig aanwezig kunnen zijn.

Onze gasanalisten hebben diepgaande kennis betreffende de meettoestellen, meetsensors en kruisgevoeligheden.

Veiligheidsdeskundige Niv. I-II en III
Alle aspecten van veiligheid op de werf worden door onze veiligheidsdeskundige gecoördineerd en gecontroleerd. Wij zijn verantwoordelijk voor het aanpassen van het Veiligheids- Gezondheid- en Milieuplan. Dit is in functie van de uitvoeringsmethodiek van de aannemers naarmate de werken vorderen.

Veiligheidscoördinator Tijdelijke MobileBouwplaats (TMB)
Onze veiligheidscoördinator staat in voor zowel de coördinatie tijdens de ontwerpfase als de verwezenlijking van het project, conform de wet van 24 december 1993 en het KB van 8 januari 1996 en/of latere wijzigingen.

Wij werken samen met:

S-sos