Offerte aanvragen +32 (0)3 326 49 53 Solliciteren
Offerte aanvragen

Brand- en veiligheidswacht inhuren

Home » Brand- en veiligheidswacht inhuren

Gecertificeerd als brandwacht en veiligheidswacht

Preventieadviseur Niv. I-II en III

Verhuur Veiligheidsmateriaal & Safety Shops

Wanneer u een brand- en veiligheidswacht wilt inhuren voor een besloten ruimte, bent u bij ons in Hoboken, nabij Antwerpen, op de juiste plek. Bij het inhuren van een brandwacht en veiligheidswacht bij Safety-Solutions On Site, ook wel bekend als S-SOS, bent u verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Deze twee begrippen dragen wij namelijk hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook alle expertise in huis voor een correct en flexibel veiligheidsbeleid. We volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op. Zo leveren we klanten een optimale toegevoegde waarde en treden we op treden als uniek aanspreekpunt.

Een brand- en veiligheidswacht inhuren met één medewerker

Bij het inhuren van één veiligheidsmedewerker voor een besloten ruimte, bij onze beveiligingsorganisatie in Vlaanderen, krijgt u twee kwalificaties: voor brandwacht en voor veiligheidswacht. Ons ervaren safety-personeel is namelijk voor beide functies gecertificeerd. Een brand- en veiligheidswacht inhuren voor een besloten ruimte draagt bij tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. De ervaring van onze veiligheidstoezichthouders maken het verschil op uw werkvloer.

Een brandwacht en veiligheidswacht inhuren van een gecertificeerd bedrijf

Ter borging van de veiligheid en kwaliteit, zijn wij een VCA-P gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat wij streven naar veilige werkomstandigheden binnen de petrochemie. Zo kunt u bij ons enkel een terdege opgeleide brandwacht en veiligheidswacht inhuren voor een besloten ruimte die kwaliteit en veiligheid als een manier van leven beschouwt. Hierdoor zijn wij zeker dat onze veiligheidsmedewerkers begaan zijn met de veiligheid en kwaliteit van ons werk, maar ook met de eisen van de klant en de organisatie op zich.

Huur onze brandwacht en veiligheidswacht in voor een besloten ruimte

Wilt u ook de veiligheid en kwaliteit van uw onderneming waarborgen? Dat kan door het inhuren van onze brandwacht en veiligheidswacht. Tevens bieden wij als industriële veiligheidsfirma ook een opleiding of training over onder andere diverse evacuatiemethodieken voor u aan. Daarbij is het bij ons ook mogelijk om materialen voor een veiligheidsuitrusting te huren voor een korte of juist langere periode. Wilt u meer informatie over onze diensten of onze brand- en veiligheidswacht inhuren voor een besloten ruimte? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 324 23 30 of stuur een e-mail naar info@s-sos.eu.

Wij werken samen met:

S-sos