Offerte aanvragen +32 (0)3 326 49 53 Solliciteren
Offerte aanvragen

Een industriële veiligheidsfirma

Home » Industriële veiligheidsfirma

Gecertificeerd als brandwacht en veiligheidswacht

Preventieadviseur Niv. I-II en III

Verhuur Veiligheidsmateriaal & Safety Shops

Safety-Solutions On Site, ook wel bekend als S-SOS, is een industriële veiligheidsfirma van Gia Cataro Antwerpen en maakt deel uit van de XP Groep Service Compagnies. Als beveiligingsorganisatie in Vlaanderen dragen wij het begrip veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons brandbeveiligingsbedrijf is uw veiligheid dan ook onze zorg. Ter borging van de veiligheid en kwaliteit zijn wij dan ook een VCA-P gecertificeerd bedrijf. Dit houdt in dat wij streven naar veilige werkomstandigheden binnen de petrochemie.

Een industriële veiligheidsfirma met een visie

Als industriële veiligheidsfirma hebben wij alle expertise in huis voor een correct en flexibel veiligheidsbeleid. Zo stellen we als beveiligingsorganisatie in Vlaanderen alles in het werk om de nieuwste ontwikkelingen te volgen. Dit doen we om klanten een optimale toegevoegde waarde te leveren en op te kunnen treden als een uniek aanspreekpunt. Dit is dan ook de visie van ons brandbeveiligingsbedrijf. Bovendien werken wij enkel met terdege opgeleide werknemers die kwaliteit en veiligheid als een manier van leven beschouwen. Op deze manier weten we dat de werknemers begaan zijn met de veiligheid en kwaliteit van ons brandbeveiligingsbedrijf, de eisen van de klant en onze beveiligingsorganisatie in Vlaanderen op zich.

Schakel de hulp in van ons brandbeveiligingsbedrijf

Een veiligheidstoezichthouder kan bijdragen tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. Door de hulp van een industriële veiligheidsfirma in te schakelen, controleren we alle aspecten van veiligheid op de werf. Bent u overtuigd en wilt u ook een ervaren veiligheidsmedewerker inschakelen van ons brandbeveiligingsbedrijf? Neem dan contact op met S-SOS in Hoboken, nabij Antwerpen, door te bellen naar +32 (0)3 324 23 30 of stuur een e-mail naar info@s-sos.eu. De vakbekwame medewerkers van onze beveiligingsorganisatie in Vlaanderen, staan u graag te woord om u verder te helpen. Wilt u een volledige veiligheidsuitrusting huren of een op veiligheid gerichte opleiding op maat voor uw onderneming van een industriële veiligheidsfirma? Ook dan bent u bij onze beveiligingsorganisatie in Vlaanderen op de juiste plek.

Wij werken samen met:

S-sos