Offerte aanvragen +32 (0)3 326 49 53 Solliciteren
Offerte aanvragen

Een veiligheids­toezichthouder voor uw onderneming

Home » Veiligheidstoezichthouder

Gecertificeerd als brandwacht en veiligheidswacht

Preventieadviseur Niv. I-II en III

Verhuur Veiligheidsmateriaal & Safety Shops

Area control van een algemeen veiligheidstoezichthouder draagt bij tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. Een ervaren toezichthouder van Safety-Solutions On Site, ook wel bekend als S-SOS, maakt het verschil op het gebied van veiligheid op uw werkvloer in Vlaanderen. Onze veiligheidsdeskundige coördineert en controleert alle aspecten van veiligheid op de werf. Wij hebben dan ook alle expertise in huis voor een correct en flexibel veiligheidsbeleid.

Een veiligheidstoezichthouder inhuren met meerdere kwalificaties

Door één toezichthouder voor veiligheid in te schakelen van S-SOS, krijg je een medewerker met twee kwalificaties. Een ervaren veiligheidstoezichthouder is bij ons gecertificeerd als brand- en veiligheidswacht. Op deze manier wordt er ook gelet op de brandveiligheid voor uw personeel. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Daarbij werken wij in Hoboken, nabij Antwerpen, enkel met terdege opgeleide werknemers die kwaliteit en veiligheid als een manier van leven beschouwen. Zo weet u zeker dat ons personeel altijd begaan is met de veiligheid en kwaliteit van ons werk, de eisen van de klant en de organisatie op zich.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Huur veiligheidstoezichthouder in van onze organisatie om de veiligheid van uw onderneming te waarborgen. Hier profiteren zowel uw werknemers als uzelf van. Wilt u meer informatie over wat een toezichthouder op het gebied van veiligheid voor u kan betekenen? Of wenst u meer te weten over onze andere diensten zoals rental of trainingen? Neem dan contact met ons op door naar +32 (0)3 324 23 30 of stuur een e-mail naar info@s-sos.eu. Wij staan voor uw veiligheid klaar!

Wij werken samen met:

S-sos