Offerte aanvragen +32 (0)3 326 49 53 Solliciteren
Offerte aanvragen

De brandveiligheid voor uw personeel

Home » Brandveiligheid personeel

Gecertificeerd als brandwacht en veiligheidswacht

Preventieadviseur Niv. I-II en III

Verhuur Veiligheidsmateriaal & Safety Shops

Om de brandveiligheid voor uw onderneming en personeel te waarborgen, is Safety-Solutions On Site, ook wel S-SOS genoemd, de organisatie om u hierbij te helpen. Wij zijn een veiligheidsdivisie van Gia Cataro Antwerpen en maken deel uit van de XL Groep Service Compagnies. Met onze expertise bent u verzekerd van een correcte en flexibele dienstverlening.

Brandveiligheid voor uw personeel waarborgen met een veiligheidsmedewerker

Area control en algemeen veiligheidstoezicht draagt bij tot een grotere efficiëntie van uw veiligheidsbeleid. De ervaring van een veiligheidstoezichthouder van ons, maakt verschil voor de brandveiligheid van uw personeel. Een veiligheidsmedewerker is bij S-SOS namelijk gecertificeerd als veiligheidswacht, maar ook als brandwacht. Bovendien werken wij in Hoboken, nabij Antwerpen, enkel met terdege opgeleide werknemers die veiligheid als een manier van leven beschouwen. Dit doen wij om de kwaliteit te waarborgen. Wij zijn dan ook een industriële veiligheidsfirma die VCA-P gecertificeerd is.

Neem contact met ons op om onze hulp in te schakelen

Huur ons personeel in om de brandveiligheid van uw personeel te waarborgen. Daarbij bieden wij ook opleidingen en trainingen aan over onder andere diverse evacuatiemethodieken. Op deze manier is eenieder op de hoogte van wat hij of zij moet doen in een dergelijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 324 23 30 of stuur een e-mail naar info@s-sos.eu.

Wij werken samen met:

S-sos